Lajme

11/02/2020

Ambasadori Palumbo takohet me Kryegjyshin Botëror Bektashian

Më 11 shkurt, Ambasadori Palumbo u prit në një takim zyrtar nga Kryegjyshi Botëror Bektashian, Hirësia e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj.

01/12/2019

CISOM takon Portin e Durrësit

Me kërkesë të Ambasadorit Palumbo, ekipi i CISOM-it i përbërë nga Alberto Clerici dhe Alessandro Martini, mori pjesë në takimet e zhvilluara në zyrat e Portit të Durrësit për të eksploruar bashkëpunimin e mundshëm mes CISOM, Organizatës Shqiptare të Urdhrit të Maltës dhe Portit të Durrësit.

29/11/2019

Tërmeti në Shqipëri: Urdhri i Maltës në vendngjarje për të ndihmuar

Ndërsa numri i të vdekurve pas tërmetit shkatërrues që goditi Shqipërinë të martën e kaluar vazhdon të rritet Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës është në vendngjarje për të ndihmuar qindra personat e zhvendosur.

13/10/2019

AMBASADA E URDHRIT TË MALTËS NË MBËSHTETJE TË GRAVE ARTIZANE NË BURREL

Ambasada e Urdhrit të Maltës së bashku me Fondacionin "Mbretëresha Geraldinë" po mbështet gratë artizane në Burrel për të ringjallur teknikat tradicionale shqiptare dhe për të siguruar mbrojtjen e modeleve dhe modeleve rajonale duke trajnuar dhe mbështetur gratë.

28/06/2019

AMBASADORI STEFANO PALUMBO ORGANIZION PRITJE ME RASTIN SOLEMNITËT TË SHËN GJON PAGËZUESIT

Trupi diplomatik, autoritetet lokale, komunitetet fetare dhe akademikë i bashkohen pritjes me rastin e Solemnitetit të Shën Gjon Pagëzuesit, Shenjtor mbrojtës i Urdhrit Sovran të Maltës, organizuar nga Ambasadori Stefano Palumbo.

20/11/2018

Vizitë kortezie e Kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë në Pallatin Magistral në Romë

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Shkëlqesia e Tij Gramoz Ruci, zhvilloi një vizitë kortezie tek H.M.E.H. Mjeshtri i Madh Frà Giacomo della Torre del Tempo di Sanguinetto dhe H.E. Grand Hospitaller Dominique Prince de la Rochefaucauld në Pallatin Magjistral.

09/11/2018

Nunci Apostolik në Shqipëri Grand Cross pro piis meritis pro Merito Melitensi

Shkëlqesia e Tij Arqipeshkvi Imzot Charles J. Brown, Nunci Apostolik në Shqipëri ka nderuar Urdhrin Sovran të Maltës dhe aktivitetet e tij bamirëse në Shqipëri me respekt dhe vëmendje të veçantë gjatë gjithë kohëzgjatjes së mandatit të tij.

23/06/2018

Bekimi i Kancelarisë së Ambasadës

Më 23 qershor, Nunci Apostolik, Charles John Brown, bekoi ambientet e Kancelarisë së Ambasadës në prani të të gjithë stafit diplomatik të Ambasadës dhe familjeve të tyre.

20/06/2018

Ambasadori Palumbon takon Kryetarin e Bashkisë Tiranë

Ambasadori Stefano Palumbo takoi kryetarin e Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, pas ftesës së tij për një takim në Bashkinë e qytetit me qëllim njohjen më të detajuar të veprimtarisë së Urdhrit në Shqipëri e në botë, si dhe për të eksploruar së bashku konvergjencat e mundshme të aktiviteteve.