This website uses technical and assimilated cookies as well as user-profiling third party cookies in a grouped format to simplify online navigation and to protect the use of services. To find out more or to refuse consent to the use of one or any of the cookies, click here . Closing this banner, browsing this page or clicking on anything will be taken as consent to the use of cookies.

Close

Ambasadori

Stefano Palumbo lindi në Romë më 24 korrik 1968. Ai është diplomuar në Shkenca Politike në Universitetin LUISS në Romë. Ai është i martuar dhe baba i tre fëmijëve.

Zoti Palumbo ka qenë aktiv në Urdhrin e Maltës për më shumë se njëzet vjet në mbledhjen e fondeve për aktivitetet bamirëse të Urdhrit në Itali dhe jashtë saj. Ai u bë Kalorës i Hirit të Magjistraturës në tetor 2004. Në vitin 2014 u emërua Ambasador në Republikën e Shqipërisë.

Për më shumë se 20 vite, Palumbo është përfshirë në filantropi duke drejtuar projekte në dobi të komuniteteve lokale e duke trajtuar gjithashtu çështje me rëndësi globale.

Ai mban disa tituj; Oficer i Madh i Urdhrit të Meritës Melitense, Komandant i Urdhrit të Meritës të Republikës Italiane, Kalorës i Urdhrit të Isabelës Katolike (Spanjë) dhe Kalorës i Urdhrit të Shenjtë Ushtarak Konstantinian.

Ambasada e Urdhrit Sovran të Maltës në Shqipëri

“Rruga Abdi Kazazi, 34, H 11, kati 5”, 1010 - Tirana, Albania

Tel: +3554 222 0240 - Email: [email protected]