This website uses technical and assimilated cookies as well as user-profiling third party cookies in a grouped format to simplify online navigation and to protect the use of services. To find out more or to refuse consent to the use of one or any of the cookies, click here . Closing this banner, browsing this page or clicking on anything will be taken as consent to the use of cookies.

Close

Fokus Në

 • 21/05/2022

  Ambasadori Palumbo takon Kryetarin e Bashkisë Shkodër z. Bardh Spahia

  Më 21 Maj, Ambasadori i Urdhrit Sovran të Maltës në Shqipëri zhvilloi një vizitë kortezie tek Kryetari i Bashkisë Shkodër, z. Bardh Spahia. Ambasadori e përgëzoi z. Spahia për zgjedhjen e tij më 6 mars dhe shprehu kënaqësinë për të vazhduar punën me kryetarin e ri në mbështetje të komunitetit të Shkodrës. Urdhri i Maltës […]

  Read all

Lajmet e fundit të Ambasadës

 • 21/05/2022

  Ambasadori Palumbo takon Kryetarin e Bashkisë Shkodër z. Bardh Spahia

  Më 21 Maj, Ambasadori i Urdhrit Sovran të Maltës në Shqipëri zhvilloi një vizitë kortezie tek Kryetari i Bashkisë Shkodër, z. Bardh Spahia. Ambasadori e përgëzoi z. Spahia për zgjedhjen e tij më 6 mars dhe shprehu kënaqësinë për të vazhduar punën me kryetarin e ri në mbështetje të komunitetit të Shkodrës. Urdhri i Maltës […]

  Read all
 • 22/01/2022

  Arqipeshkvi i ri i Kishёs sё Tiranё-Durrёsit, Imzot Arjan Dodaj FDC

  Më 22 janar, Ambasadori i Urdhrit Sovran të Maltës në Shqipëri Stefano Palumbo mori pjesë në ceremoninë e përurimit ose fillimit të misionit të Arqipeshkvit të ri Imzot Arjan Dodaj në Arqidioqezën Metropolitane Tiranë-Durrës, në Katedralen e Shën Palit. Ati i Shenjtë emëroi Imzot Arjan Dodaj si Arqipeshkvi i ri i Arqidioqezës Metropolitane Tiranë-Durrës, duke […]

  Read all
 • 19/01/2022

  Ambasadori Palumbo takon Kryetarin e Bashkisë së Lezhës

  Më datë 19 Janar, Ambasadori i Urdhrit Sovran të Maltës në Shqipëri zhvilloi një vizitë kortezie tek Kryetari i Bashkisë Lezhe, z. Pjerin Ndreu. Lezha është një qytet shumë i rëndësishëm për Urdhrin e Maltës. Në vitin 2017, Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës përuroi një qendër multidisiplinare për individët me nevoja të veçanta, dhe […]

  Read all

Lajme ndërkombëtare

Ambasada e Urdhrit Sovran të Maltës në Shqipëri

“Rruga Abdi Kazazi, 34, H 11, kati 5”, 1010 - Tirana, Albania

Tel: +3554 222 0240 - Email: [email protected]

QEVERIA QËNDRORE
Urdhri Sovran Ushtarak Spital i Shën Gjonit të Jeruzalemit të Rodosit dhe të Maltës
Pallati Magjistral, Rruga Condotti, 68 – Romë - Itali
Tel. +39.06.67581.1 | Email: [email protected] | Website: www.orderofmalta.int