News

Pritja zyrtare e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës në prag të 111-vjetorit të Pavarësisë

Pritja zyrtare e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës në prag të 111-vjetorit të Pavarësisë
27/11/2023

Në prag të 111-vjetorit të Pavarësisë, kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, organizoi një pritje për nder të shqiptarëve nga e gjithë bota të mbledhur në Tiranë për të festuar ditën e Pavarësisë, në Pallatin e Brigadave.

Në fjalën e tij, Veliaj kujtoi sesi me bashkëpunim shqiptarët kudo janë e kanë mbështetur njëri-tjetrin në ditët e mira, por sidomos në ditët e këqija, teksa theksoi se Tirana, sot një qytet modern, ka ndihmuar kudo në bashkitë shqiptare në fushën e shqipes. kulturës dhe kultivimit.

Ambasadori Palumbo iu bashkua të pranishmëve në pritjen zyrtare; përfaqësuesve të qeverisë shqiptare, të Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi, përfaqësuesve të Bashkimit të Komunave të Shqipërisë, komunave arbëreshe, anëtarëve të trupit diplomatik, personaliteteve publike dhe artistëve.

Kategoria: Lajme