This website uses technical and assimilated cookies as well as user-profiling third party cookies in a grouped format to simplify online navigation and to protect the use of services. To find out more or to refuse consent to the use of one or any of the cookies, click here . Closing this banner, browsing this page or clicking on anything will be taken as consent to the use of cookies.

Close

Struktura e Ambasadës

Ambasada e Urdhrit të Maltës në Republikën e Shqipërisë e ka selinë në Tiranë.

Çdo shtet feston ‘Ditën Kombëtare’. Për Urdhrin Sovran të Maltës kjo ngjarje është më 24 qershor, me rastin e festës së Shën Gjon Pagëzuesit, Mbrojtës i Urdhrit të Maltës.

Ambasada feston Shën Gjon Pagëzuesin me një pritje, në ambiente të ndryshme në Tiranë, ku janë të ftuar të gjithë ambasadorët e akredituar në Republikën e Shqipërisë, së bashku me institucionet dhe autoritetet shqiptare.

Lista e Përfaqësuesve/Ambasadorëve të Urdhrit të Maltës në Republikën e Shqipërisë:

 

  • H.E. Günther Alfred GRANSER 1994 – 2010
  • H.E. Richard SCHOTENHAML 2010 – 2013
  • H.E. Stefano PALUMBO 2014 – aktualisht

Ambasada e Urdhrit Sovran të Maltës në Shqipëri

“Rruga Abdi Kazazi, 34, H 11, kati 5”, 1010 - Tirana, Albania

Tel: +3554 222 0240 - Email: [email protected]