News

Ambasadori Palumbo në Urdhrin Mbretëror të Skënderbeut

Ambasadori Palumbo në Urdhrin Mbretëror të Skënderbeut
01/08/2023

Ambasadori i Urdhrit Sovran të Maltës në Shqipëri, SH.T.Z Stefano Palumbo, u emërua nga HRH Princi i Kurorës Leka II i shqiptarëve në Urdhrin Mbretëror të Skënderbeut, në gradën e Oficerit të Madh.

Ky nder dëshmon për mirënjohjen e Lartësisë së Tij Mbretërore për kontributin e shquar të Shkëlqesisë së Tij në forcimin e marrëdhënieve midis Urdhrit Sovran të Maltës dhe Familjes Mbretërore Shqiptare, si dhe për mbështetjen e palëkundur që Shkëlqesia e Tij ka treguar ndaj Princit dhe vendit për shume vite.

Kategoria: Lajme