News

Arqipeshkvi i Tiranë-Durrës Mgr. Arjan Dodaj u prit nga Kancelari i Madh dhe Hospedalieri i Madh

Arqipeshkvi i Tiranë-Durrës Mgr. Arjan Dodaj u prit nga Kancelari i Madh dhe Hospedalieri i Madh
07/03/2023

Më 7 mars, Arqipeshkvi i Arqidioqezës Tiranë-Durrës, Imzot Arjan Dodaj, u prit nga Kancelari i Madh Riccardo Paternò di Montecupo dhe Hospedalieri i Madh, Fra’ Alessandro de Franciscis.

Temat që u diskutuan gjatë takimit në Pallatin e Magjistraturës i referoheshin situatës në Shqipëri, veprimtarisë së trupës së ndihmës së Urdhrit dhe zhvillimit të pranisë së Urdhrit në Tokën e Shqiponjave.

Imzot Dodaj, Kapelani Kuvendor ad honorem i Urdhrit të Maltës, u ofrua të mbështesë shpirtërisht Ambasadën e Urdhrit në Shqipëri në misionin e saj.

Në takim morën pjesë Prelati Imzot Jean Laffitte dhe Ambasadori i Urdhrit të Maltës në Shqipëri, Z. Stefano Palumbo.

Kategoria: Lajme