News

Ambasadori merr pjesë në pelegrinazhin tradicional në Loreto

Ambasadori merr pjesë në pelegrinazhin tradicional në Loreto
30/10/2023

Ambasadori Stefano Palumbo, duke përfaqësuar Ambasadën e Urdhrit të Maltës në Shqipëri, së fundmi iu bashkua pelegrinazhit vjetor në Faltoren e Zojës së Loretos në rajonin e Marches. Kjo ngjarje kuptimplote u drejtua nga Mjeshtri i Madh Fra’ John Dunlap dhe mblodhi së bashku anëtarë nga tre Prioratet e Mëdha Italiane të Urdhrit të Maltës. Pelegrinazhi ka një rëndësi të thellë për Urdhrin, duke simbolizuar unitetin dhe përkushtimin ndaj Zojës së Loretos.

 

Kategoria: Lajme