This website uses technical and assimilated cookies as well as user-profiling third party cookies in a grouped format to simplify online navigation and to protect the use of services. To find out more or to refuse consent to the use of one or any of the cookies, click here . Closing this banner, browsing this page or clicking on anything will be taken as consent to the use of cookies.

Close

News

Ambasadori Stefano Palumbo organizon pritjen vjetore me rastin e Solemnitetit të Shën Gjon Pagëzorit

28/06/2021 


Më 28 qershor, Ambasadori i Urdhrit Sovran të Maltës në Republikën e Shqipërisë, SH.T.Z Stefano Palumbo dhe bashkëshortja e tij Valérie, organizuan pritjen vjetore me rastin e Solemnitetit të Shën Gjon Pagëzorit, Mbrojtësit të Urdhrit Sovran të Maltës.

Ndër të ftuarit e shquar ishin Nunci Apostolik në Shqipëri, Shkëlqesia e Tij Imzot Luigi Bonazzi; Imzot George Frendo, Kryepeshkop i Tiranë-Durrës, Lartësia e Tij Mbretërore Princi Leka; Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Bujar Spahiu; përfaqësuesi i Komunitetit Orthodhoks, Episkop Asti; Drejtori Ekzekutiv i Organizatës Shqiptare të Urdhrit të Maltës, Maranaj Marku; Institucione dhe autoritete shqiptare, drejtues të misioneve të ndryshme diplomatike në Shqipëri, si dhe shumë personalitete të shquara si nga fusha e filantropisë, ashtu edhe nga ajo e biznesit.

Ambasada e Urdhrit Sovran të Maltës në Shqipëri

“Rruga Abdi Kazazi, 34, H 11, kati 5”, 1010 - Tirana, Albania

Tel: +3554 222 0240 - Email: [email protected]